Hos Poul Jensen Entreprenør ApS er vi specialister i nedbrydning, som vi udfører for både erhverv, private og landmænd over hele Midtjylland.

Så har du brug for nedbrydning af en mur, en lade eller en hel ejendom, så har vi både ekspertisen og maskinerne til at løse opgaven professionelt og effektivt.

Vores nedbrydning er med fokus på sikkerhed

Når man arbejder med nedbrydning, handler det ikke kun om hurtigt at få revet de ejendomme, eller de dele, ned, som opgaven går på. I alle aspekter af arbejdet er man nødt til at sætte sikkerheden højt af hensyn til både medarbejdere og omgivelser.

Det gælder, uanset om det er en komplet nedbrydning af en stor ejendom eller i forbindelse med en renovering af en staldbygning hos en landmand.

Komplet løsning

​Efter endt nedbrydningsarbejde sørger vi også for bortkørsel og eventuel sortering af affald fra arbejdet, så det, der kan genbruges eller genanvendes, bliver det.

Ring til os på 97 59 28 85, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på nedbrydning. Vi arbejder også som underentreprenør for flere murermestre i Midtjylland.