Står du foran et byggeri, er det vigtigt at vælge de rigtige folk til de forskellige opgaver i projektet. Hos Poul Jensen Entreprenør ApS i Midtjylland repræsenterer vores medarbejdere en bred vifte af kompetencer inden for byggeri, som gør os til en oplagt samarbejdspartner.

I forbindelse med et byggeri kan vi både stå for nedbrydningen, kloakarbejdet og støbningen af sokler og gulve.

Faste samarbejdspartnere

En del murere vil helst overlade støbearbejdet i et byggeri til entreprenørfirmaer, og her kan vi være behjælpelige.

Vi har seks mand med mangeårig erfaring inden for støbearbejde, som vi ofte sender ud til byggerier for vores faste samarbejdspartnere, der ved, at vi altid er garant for høj kvalitet i vores arbejde.

Hjælp til dit byggeri?

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig videre med dit byggeri, så kontakt os på telefon 97 59 28 85 for at høre nærmere.

Vi har blandt andet været med til at udvide en stor minkfarm, men vi deltager ligeså gerne i andet byggeri af mindre løsninger rundt omkring i Midtjylland.

Nybyg og tilbyg

​Skal du have opført en ny bygning, kan Poul Jensen Entreprenør ApS udføre opgaven for dig. Vi har erfaring med store såvel som små opgaver:

  • Parcelhuse
  • Rækkehuse
  • Legehuse
  • Erhvervsejendomme
  • Carporte og garager
  • Enkelt- og flerplanshuse.

Vi samarbejder med en lang række leverandører og håndværkere, og vi kan forestå opførslen af mange forskellige typer bygninger. Vores samarbejde inkluderer elektrikere, vvs’ere og andre specialister, som alle er valgt på baggrund af deres høje kvalifikationsniveau. Ligesom Poul Jensen Entreprenør ApS har de alle et højt fagligt niveau, får tingene gjort færdige til tiden og yder efterfølgende den fornødne service.

Går du med planer om at opføre nyt hus, erhvervsejendom eller lignende, så byd Poul Jensen Entreprenør ApS indenfor som sparringspartner og få et rigtig flot resultat.