Leder du efter en autoriseret kloakmester til at ordne kloakarbejde, som har mange års erfaring i branchen, så er Poul Jensen Entreprenør ApS firmaet at ringe til. Vi løser alle opgaver, som hører under en kloakmester, og vi har især stor erfaring med diverse former for renovering og reparationer efter brud på kloakker for private.

Konktakt os her

Vi tilbyder vores brede ekspertise

Udover mange reparationsopgaver har vi også mange kunder, for hvem vi udfører separering af rent vand fra spildevand, som er et område, regeringen har haft stort fokus på for at mindske udledningen af spildevand i floder og søer og dermed gøre kloaksystemet mere miljøvenligt.

Som kloakmester sørger vi også for løsninger til de mange kunder, som bor uden for byerne og ikke kan blive koblet på det offentlige kloaksystem. Her monterer og installerer vi et nedsivningsanlæg, og vi har dygtige samarbejdspartnere, som kan stå for tømningen af disse, når tid er.

Vi klarer som kloakmester blandt andet:

  • Reparation af vandforsyningsrør
  • Reparation af stoppede afløb
  • Højtryksspuling af brønde og kloakledninger
  • Rensning af faldstammer
  • Kloakering
  • Rensning af afløb i bad, bryggers og køkken.

Vi renser også defekte systemer og at finde fejl på gamle ledninger.

Kontakt din kloakmester i dag

Uanset hvilken type kloakarbejde, som du har brug for en autoriseret kloakmester til, så besigtiger vi gerne projektet og giver et uforpligtende tilbud.

Vi kører i hele Midtjylland inkl. Viborg & Skive, og du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 97 59 28 85​.