Hos Poul Jensen Entreprenør ApS arbejder vi med anlæg af haver for især private, hvor vi både anlægger nye haver samt omlægger eksisterende i hele Midtjylland.

Derudover har vi også flere gange gravet ud til søer for både private og det offentlige, ligesom vi også kan udføre entreprenørarbejdet ved anlæg af eksempelvis en parkeringsplads.

Hvilke typer anlæg arbejder vi med?

Anlæg dækker over en bred palet af opgaver, og vi kan udføre langt de fleste. Vi kan rydde hele haver, lægge græs, fjerne træer og buske, udføre diverse gravearbejde, fjerne eller flytte store mængder jord og meget mere.

Vores maskinpark tæller blandt andet både mini- og midigravere, som betyder, at vi kan løse stort set alle opgaver inden for anlæg. Det er kompakte og stærke gravere, der kan navigere og vende på meget begrænset plads, så de er velegnet til mange projekter.

Kontakt os

Uanset hvor i Midtjylland du befinder dig, kommer vi gerne med et godt og uforpligtende tilbud på anlæg af præcis den løsning, du drømmer om.

​Har du et anlæg, som trænger til en kærlig hånd eller en stor omlægning, så tag kontakt til Poul Jensen Entreprenør ApS på telefonnummer 97 59 28 85 allerede i dag.